2013. szeptember 21., szombat

*37. Kritika*

Kinézet: A fejlécben szereplő lány, nagyon nem illik a képbe. Sem az arca se semmi. Ő helyette valami kedvesebb arckifejezésű lányt kerestem volna. A háromszögnek sem látom sok értelmét a képen.
A fejléc olyan, mintha két részre lenne osztva. A lánynak  ajobb oldalán sötét dolgok találhatóak, a balján, meg szinte alig látni valamit, mert annyira világos...
 A blog kinézetével nincs több probléma, de talán választhattál volna egy kicsit sötétebbet is!
10/6
Tartalom: Az Prológusban sok tőmondtat található. ezeket próbáld meg összevonni, vagy több gondolatot belevinni! Zavart, hogy az egyik sorban azt írtad, hogy magányos, egyedül van, egy sorral lentebb, meg idézem:  Legalább már nem vagyok olyan magányos. Ez elhamarkodottban tűnt. Mindegy lett volna már, ha az első két sort kihagyod...
Az, hogy szegény lány semmire sem emlékszik, kicsit hihetetlen. Valahogy csak kell lennie egy apró emlékkockának, amitől eszébe juthat valami! 
A két hét kórházbani létet, két mondatban kifejtetted, de az, hogy az anyja egy kedves nő, nos igen a második részben egyártalán nem volt az! 
Tulajdonképpen tetszik eddig a történet, csak olyan fura, annyira sietsz előre a történettel, hogy az valami hihetetlen! Nem értettem, hogy ha milliónyi barátja van, akkor mért nem keresték "Miamiban" vagy nem furcsálták, hogy nem hallanak egy évig a barátjukról!
10/8
Írói képesség: Ne rohanj a történettel, mindent írj le részletesen, mert ezek tesznek kerekké egy művet!
10/9
30/23
Gratulálok!
Sok sikert a továbbiakban!
-Dorka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése