2014. július 21., hétfő

*42. Kritika*

 Kinézet: A blog igazi nyárias, csajos oldal. A háttér és a fejléc összhangban vannak egymással.
Apropó fejléc! Nyári virágok; óra, amely akár délután kettőt mutat, mikor az iskolaundorral küszködő diákok felkelnek.
Minden szükséges oldalmodul jelen van. Bár azok címének nagyságát egy minimálissal megnagyobbítanám, vagy egy másik szín segítségével kiemelném.
A "Fel" ikon jó ötlet volt, és nagyon praktikus, hisz úgy látom elég sok és sűrűek a bejegyzések, és jól jön az embernek, ha nem akarja elunni az életét, miközben felfele görget.
10/9
Történet: Kezdjük a ruha összeállításokkal! Ötletesek, ízlésesek, de a mellette lévő kis megjegyzéseknél van olyan dolog, aminek semmi keresnivalója ott. ( Például: Kit érdekel, hogy átlátszó-e vagy nem. Nem eladod, hanem csak mutatsz egy szettet, ami jól illik egymáshoz...)
Hasznos dolgok is felkerültek a blogra, amik sokban segíthetik az embert ha ellátogat Londonba....
Tanácsokat is osztogattok, és elnézve elég jókat, amiért le a kalappal, hogy nem csak úgy össze-vissza írtok!
Talán ez a legsokszínűbb blog, amit életemben láttam. Minden bejegyzés rendkívül érdekes, és nem az a "tömeg mondanivaló".
10/10
Írói képesség: Már az első pillanattól tudtam, hogy ez nem holmi selejt blog lesz, mert igényes az biztos. A kinézet megfogott, az írások megtartottak!
Mind az öten jól írtok, kifejtitek azt ami fontos és olyan témákban vegyültök el, ami az olvasókat érdekli.Helyesírási hibát nem is találtam, néha egy vessző elveszet, de nem nagy baki.
10/9
30/28
Gratulálok!
Sok sikert a továbbiakban, Lányok!
Xoxo, Dodó

2 megjegyzés: