2014. július 22., kedd

*43. Kritika*

Kinézet: A fejlécben a lány képein és az Eiffel Tornyon kívül nem sok mindent lehet látni! Próbálkoztam valami értelmeset kivenni belőle, de nem sikerült. Dobott volna a fejléc minőségén ha a lány CSAK fekete ruhába lett volna, és nem össze-vissza.
Az oldalmoduloknál a címek mikor-milyen nyelvüek, és ez elég sokat ront az össszképen! Ráadásul az oldalmodulok hiányosak, sok fontos dolog nem került bele, például a chat ablak.
Az oldal unalmas a sok rózsaszíntől, előnyösebb lenne egy kis szürke! A bejegyzések alján a Véleményeknél felesleges az Imádom rublika, ha ott van a Tetszik; Nem tetszik!
10/6
Tartalom: Egy szóval lehet az egész történetet jellemezni: összecsapott.
Az első pár résznél maga volt az unalom, ezzel szemben az utolsó háromban annyi minden történt, hogy követni sem lehetett a történteket.
A Prológust nem lehet annak nevezni, de annál inkább Bemutatkozásnak!
Az egész blog csak lóg a levegőben - se füle, se farka. Ha az egész arról szólt volna, hogy bekerül a tánciskolába, akkor azzal nem kellett volna ennyi időt várni; így viszont úgy tűnik ez egy mentőöv lett volna, ami talán ki tudja húzni a blogot a csődből...
Rengeteg történethez nem illó dolog volt benne, ami inkább összezavarta az olvasót, mint érdekelte volna. Célzok itt a bátyja barátnőjére: egyszer jóba van a lánnyal, máskor meg egy apróság miatt majdnem neki megy. 
Hazugságokkal próbáltad érdekessé tenni, de ez nem tett semmi jót a blognak.
10/5
Írói képesség: A helyesírással néhány helyen probléma volt, csak úgy, mint az írásjelek használatával: berarktál a mondat közepére egy vesszőt, aminek az égvilágon semmi keresnivalója nem volt ott...
Ismét az összecsapottság kerül felszínre a részek kifejtésénél. Halvány nyomait láttam, hogy ki akartad fejteni a dolgokat, de nem ment valami zökkenőmentesen. Lógtak a mondatok a szövegben, pedig nem is volt köze a történethez!
10/6
30/17
Gratulálok!
Sok sikert a továbbiakban!
Xoxo, Dodó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése